Lisaks muusikale ja filmidele saab tänavuse tARTuFF filmifestivali raames sel nädalalõpul Tartus nautida kakirjandust, stand-up-komöödiat, kunsti ja disaini. Muusikafestivali artistid astuvad kuni laupäevani üles igal õhtul kl. 21:00 ka Pauligi kohvitelgis Tartu raekoja platsis.

Tartu muusikanädalal astuvad üles värsked ja omanäolised artistid, kes ühel või teisel viisil on seotud Tartu ja Lõuna-Eestiga: Abraham’s Café, Animal Drama, Argo Vals, Barthol Lo Mejor, Candy Empire, Elephants From Neptune, Free Wind Ensemble, Galvanic Elephants, Hannaliisa “HU?” Uusma & Jarek “Chalice” Kasar, IHM Trio, Jaak Johanson & Krista Citra Joonas, Machineries Of Joy, Midrid, Mimicry, Multiphonic Rodent, Prägnantne Brigaad, Sibyl Vane, State of Zoe, Tartu Popi ja Roki Instituut, Tiit Kikas, VEM, Wrupk Urei ja Öökülm. Lisaks Lätist pärit kollektiiv Momend.

Kontserdid toimuvad Tartu Loomemajanduskeskuse Indiefest rõdulaval, Antoniuse Õues, Café Noir’i sisehoovis, Ülikooli kohvikus asuvas klubis Jazz, Tasku keskuses, muusikakohvikus Nälg, Raekoja platsi Pauligi kohvitelgis, Y-galeriis, Vilde lokaalis. Paljud päevased kontserdid on tasuta, mõlemal õhtul jätkub pidu populaarsetes Tartu muusikaklubides Genialistide klubi ja Kink Konk. Muusikanädala kontsertide eelmüügipiletid ja muusikafestivali pass (hinnaga 20€) on müügil Piletilevis ning tasulistel kontsertidel kohapeal. Festivali pass tagab eelississepääsu kõigile festivali kontsertidele.

Tartu muusikanädala kava: http://www.tartumuusika.ee/kava.html

Muusikanädala infokeskus asub Tartu Loomemajanduskeskuses (Kalevi 13), kus jagatakse infot, kontserdisoovitusi ja müüakse festivali pileteid. Infokeskus on avatud N-R kl 10:00-20:00.

Loomemajanduskeskuse hoovis on mõlemal päeval kl 15-21 avatud ka disainiturg Eesti moe- ja ehtekunstnike ja tootedisainerite loominguga, toimuvad tutvustused ja esitlused. Sealsamas seab neljapäeval ja reedel kl 15-17 oma muusikalaua üles ka Raadio 2, kus plaate valib DJ Raadž.

Tallinn Music Weeki, TartuLoomemajanduskeskuse ja Tartu Kultuuritehase koostööna toimub 9.-10. augustil Tartu Loomemajanduskeskuses ka bändikoolitus muusika-asjaajamisest, mille fookuses on muusikute karjäärivõimaluste arendamine üle-Eestiliselt. Koolituse kava: http://www.tartumuusika.ee/bandikoolitus.html

Tartu muusikanädala toimumisele panevad õla alla Tartu linn, Kultuurkapital, Tartu Loomemajanduskeskus, Tasku keskus, Tampere Maja, Aleksandri hotell, Postimees, Raadio 2, Tartu Kultuuritehas, Tartu Indiefest.