"Kui muusik, või noh, kunstnik peaks pidevalt terroriohule mõtlema, ei saaks kontserte üldse andagi," sõnas Wyclef ja lisas, et lavale astudes mõtleb ta siiski neile inimestele, kes teda on vaatama tulnud ja muusikast rõõmu tunnevad.

"See, mis Manchesteris toimus, oli midagi nii koledat. See oli täiesti kujutlematu õudus ja jõle tegu, seda ei õigusta miski, aga kas seda oleks kuidagi ära hoida saanud, ma ei tea," arutles Wyclef ja nentis, et tänapäeva maailm on ohtlikum kui kunagi varem.

Wyclef on pärit Haitilt ning mees hoiab tihedalt kätt pulsil ka oma kodumaal toimuval. Nõndaks otsustas ta möödunud presidendivalimistel kandideerida Haiti presidendiks. "Mu kandidatuur ei õnnestunud, sest kandideerimiseks peab olema olnud vähemalt 5 aastat Haiti alaline elanik. Mina seda polnud, aga ma püstitasin kandidatuuri lihtsalt selleks, et seal toimuvale poliitikatsirkusele ülemaailmset tähelepanu tõmmata ja nõnda olukorda pisutki parandada," sõnas räppar Publikule antud intervjuus.

Wyclef on tuntud ka kui suur rassismivastane võitleja ning pöörab pidevalt ühiskonna tähelepanu USAs valitsevale lokkavale rassismile. "See on kohutav, et tumeda nahavärviga inimesed peavad elama lõppematus hirmus. Valedel alustel arreteerimised, politsei liigne relvakasutus ja muu taoline on seninägematu ja nörritav." Wyclef kirjeldas USAs valitsevat olukorda kui röögatut ebaõiglust lisades, et nii hull pole olukord olnud juba pikka aega. "Tundub, et justkui oleks ajas tagasi mindud," lisas ta.

Uude linna ja riiki kontserti andma minnes hoiab Wyclef end küllaltki viimse hetkeni teadmatuses ja ei astu lavale mingite kindlate ootustega. "Panna publikule mingeid ootusi, oleks nende suhtes ebaaus. Ma tean, et mind tulevad kuulama need, kellele mu muusika meeldib, väga juhuslikke kuulajaid kontsertidele eriti ei satu."

Wyclef Jean saavutas suurema kuulsuse, kuuludes muusikalisse rühmitusse nimega Fugees. Fugees'i solist oli legendaarne Lauryn Hill ning nende suurimad hitid on "Ready or not" ning "Killing me softly".