Etherwood, on Hospital Recordsi, pidudesarja taga seisva plaadifirma üks nimekaimaid artiste, kelle muusikaline teekond sai alguse hoopiski klassikalist rokki ja folki kuulates. Muusikast mõjutatuna ostis tollal 12-aastane Edward Allen, täna tuntud kui Etherwood, endale kitarri ja mängis noorusajal mitmetes bändides. Trummi ja bassi avastas muusik enda jaoks alles 90ndate lõpus ning tema esimene remiks Lana del Rey loole „Video Games“ nägi ilmavalgust alles 2012. aastal.

Etherwoodi produtsendikarjäär sai alguse aasta hiljem, mil tema lugu „Give It Up“ ilmus Hospital Recordsi „Sick Music 3“ kogumikul. Sellele järgnes omanimeline debüütalbum „Etherwood“ 2013. aasta lõpus, mis tõi talle samal aastanumbril Drum & Bass Arena Awards auhinnagalalt koju parima uustulija tiitli kahes kategoorias: parim DJ ja parim produtsent. Alates sellest on ta välja andnud ühtekokku kolm albumit, teinud koostööd mitmete artistidega, teiste andnud oma hääle Fred V & Grafix’i loole „Forest Fires“, vallutanud nii indie- kui tantsumuusika edetabelite tippe ning olnud nomineeritud mitmetele auhindadele. Etherwoodi muusikaline taust on läbivaks jooneks tema tänasel loomingul, kus kohtuvad õhulised meloodiad, hoolikalt läbimõeldud biidid, klassikalised instrumendid ja pehmed vokaalid.

MHKL & Jozels on kodumaised DJ-d, kelle tee elektroonilise muusikani sai alguse läbi peosarja Grind, mida ühes sõpradega siiamaani korraldatakse. Dünaamiline duo lubab, et novembri alguses toimuvalt sündmuselt on oodata muusikaliselt mitmekülgset ülesastumist. „Valmistume ette Hospital Recordsi vääriliselt - mängime nii kütet kui rahulikemaid biite. Ootame juba väga!“ räägib Joosep Järvesaar.

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22:00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Ühtekokku astub sündmusel üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ja MHKL & Jozels (Eesti). Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.