Kuidas jõudsid muusikani ja kes sind muusikaliselt kõige enam mõjutanud on?

Muusika on mul alati veres olnud, mu süda lööb 174 lööki minutis! Mind on inspireerinud kõik senised kogemused ja inimesed, keda kohanud olen.

Mis on esimene mälestus, mis sul Hospital Recordsiga seostub?

Kui kuulsin London Elektricity’t Drive By klubis, Bristolis. Kasvasin seal üles.

Millal viimati külastajana festivalil käisid?

Pärast mu set’i Tomorrowlandil läksime ühes abikaasaga Timmy Trumpetit ja W&W’d kuulama ja nautisime seda väga (2017. aastal – toim). Enne seda nägin Swansea staadionikontserdil Lionel Richie’t (2016. aastal – toim). Mõnus!

Mis looga paned karaoke õhtu kinni?

Madonna - "Like A Virgin"

Nimeta midagi, mis on praegu väga populaarne, aga mõne aasta pärast vaatavad kõik sellele piinlikkusega tagasi?

Facebook

Mida võib publik oodata Su ülesastumiselt Hospitality Estonia peol?

Täielikku pöörasust! Mängin peamiselt enda lugusid, remikse, bootleg’e ja ka väga eksklusiivset materjali. Paar kuud tagasi kirjutasin kolmekümne päeva jooksul 30 uut lugu, millest osa ka mu setil kuulda saab. Kui aus olla, siis ma ei jaksa oodata, et saaksin enda uut materjali Eestis mängida!

Big up kogu Eesti trummi ja bassi crew’le. Armastan teid!

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Ühtekokku astub sündmusel üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud TC (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Danny Byrd (Suurbritannia), Etherwood (Suurbritannia) ning kodumaised MHKL & Jozels ja Coverk x Byte. Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.