Nagu ikka, nii väliskülaliste — kui ka kohalike talentide esituses ning viimaste puhul mitmel juhul ka plaadiesitluse näol.

Festival algab õhtul kell 19 avakontserdiga baaris Juuksur, kus duo KULGURID tähistab oma 10.sünnipäeva ning tutvustab oma oktoobris ilmuva albumi “Reisimuusika” lugusid.

Festivali teisel päeval, 4.oktoobril võib nautida üsna laia muusikastiilide spektrit Mustpeade majas, kus uksed publikule avanevad juba kell 19. Alguses kulgeb üritus vahelduvalt kahel laval LUBOMYR MELNYK’i, EVA MITERIKINA, KAGO, KIRTANA RASA ja JAMES BLACKSHAW akustiliste helide saatel. Juba valjemaks muutub volüüm LUARVIK LUARVIK’u ja MUSCHRAUM’i ning umbes südaöö paiku pääseb eesliinile elektrooniline rütmimuusika: ALGORÜTMID, BASS CLEF (uk), PEVERELIST (uk) ning dj’d RAUL SAAREMETS ja AIVAR TÕNSO

Mustpeade maja ürituse kavasse on lisandunud sisehoovi üllatuslava, kus astuvad üles diskopunkar CHUNGIN oma akustilise ja teatraalse soolokavaga, supergrupi STELLA dj’d KATI ja MAMMU, vanakooli elektromuusik OUT-OR ning uue generatsiooni netileibelit XLR esitlevad KHI ja dr ESC.

LIsainfo: www.huh.ee

Pileteid saab osta Piletilevi müügikohtadest