Ka sel korral on kohal Eesti parimad hiphop artistid, teiste seas reket, 5miinust, Genka ja Arop. Lisaks astuvad lavale noored tõusvad tähed Nublu, SIP€LGA14 ja Mick Moon. Loomulikult ei puudu Eesti suurimalt räpisündmuselt ka Beebilõust, Põhjamaade Hirm, Seaduskuulekus, Bad Art ja paljud teised. Kokku väisab festivali üle kolmekümne eestimaise hiphop artisti.

Sel aastal lisandub mainitud kodumaistele artistidele Chali 2na USA-st. Tegemist on legendaarse Jurassic 5 asutajaliikmega, kes teinud kaasa ka salsa-funk bändis Ozomatli. Temaga liitub teine legend: UK breakbeat'i ja bassimuusika pioneer Krafty Kuts, kes on muusikat produtseerinud paljudele tuntud artistidele, teiste seas Fatboy Slim, Dead Prez ja Kurtis Blow.

Iga-aastase festivali raames leiavad aset nii tänavakorvpalli- kui tantsulahingud. Ei puudu ka Open Mic üritus, kus veel süttimata räpitähed saavad end proovile panna.

EHHF toimub 3. ja 4. augustil Elvas. Festivali korraldavad Legendaarne Records ja Sounds of HipHop. Rohkem infot ja piletid leiad SIIT!

Vaata humoorikat intervjuud Lil Riho ehk Ago Andersoniga, kes lubab ka ise tänavu esimest korda festivalile minna!