Dark Tantrums on olnud muusikast huvitatud lapsest saati ja oma esimestele plaadimängijatele pani ta käe peale juba 14 aastaselt. Tõsisem suhtumine muusikasse tuli 2007.aastal pärast Kromestariga kohtumist. Tantrums sai palju inspiratsiooni ja tema lugude tempo hakkas rohkem 140bpm poole liikuma. Ta on väga mitmekülgne artist, kes on saanud inspiratsiooni paljudest erinevatest stiilidest. Tema sound on mikstuur madalatest bassiliinidest ja gritty süntidest. Tema lugusid on välja lastud Deep Medi, GetDarker, Origin Audio alt. Dark Tantrumsi loomingut toetavad mitmed tippartistid, nt Kromestar, Jay5, Mala, Distance, Sukh Knight, True Tiger, Tunnidge, J:Kenzo, Joe Nice, Cyrus, Von D jpt. Raadiotest on loomingut mänginud nt BBC 1XTRA, Kiss FM ja Rinse FM. Dark Tantrums on mänginud üle Euroopa ja tal on olnud tuurid USAs.

Roko on olnud sub-bassi sõltlane juba algusest ja on plaate mänginud 2005.aastast, kui ta hakkas rohkem avastama UK undergroundi üles kerkivaid helisid. Muidu pärit Helsingist, kuid praegu elab Berliinis ja on elanud ka Londonis. Tal on olnud saade Sub FM-is (rahvusvaheline #1 bassimuusika raadiojaam) üle 5 aasta ja ta on korraldanud üritust B.O.M.B@Cafe1001 aastast 2007. Viimastel aastatel on Roko mänginud plaate üle Euroopa, Poolast Tšehhini ja Ungarini, Norrast Eesti ja Saksamaani. Roko selektsioon esindab tänapäeva bassimuusika mitmekülgsust ja defineerimata olemust.

Roko DJ karjääri tippmoment on Sub:stance'il mängimine legendaarses ööklubis Berghain. Ta on show'sid teinud ka teistes Berliini klubides Tresor, Horst Krzbrg, Golden Gate, VCF, Gretchen, Icon, about:blank; K-PAX, Raum18, Raum20, Bei Roy, Naherholung Sternchen, M.I.K.Z ja Morlox. 2010-2011 korraldas ta Hotflushi üritust Horst Krzbrgis koos plaadifirma omaniku Scubaga. Hetkel korraldab ta Berliinis üritusi koos Shlomp kollektiiviga.

I-FI Soundsystem on esimene korralik käsitsi ehitatud helisüsteem Eestis ja on kohaliku soundsystem kultuuri nurgakiviks. Kohal on otseloomulikult Slin, Chaozlevel ja Abstract Detail. Tagasi on Pats ja debüüdi teeb uus mees Subqre.