Laagrites toimub professionaalide abiga demo salvestamine ning bänditegemise temaatilised õpitoad, mida viivad läbi suure kogemuse ja eri taustadega Eesti tegevmuusikud.

Bändilabori mentorlaagrid pakuvad suurepärast ettevalmistust näiteks Noortebändi konkursiks, mõneks suuremaks esinemiseks või lihtsalt värskete ideede ja uute kogemuste saamiseks. Kuidas saada esinemisi? Mida teha, et bänd saaks rohkem tähelepanu? Kuidas eristuda? Millega salvestada muusikat kodustes tingimustes? Need ja mitmed teised küsimused saavad Bändilaboris vastatud.

"BändiLabori laagrite eesmärk on kolme päeva jooksul anda noortele muusikutele praktilisi teadmisi ja inspiratsiooni, mis motiveeriks neid vähemalt terve aasta. Laagrite põhirõhk on demo salvestamisel ning õpitubadel. Need kolm päeva saavad olema täis head uut muusikat, huvitavaid inimesi ja palju põnevat tööd," ütleb Bändilabori projektijuht Kristjan Kaasik.

Bändilabori mentorlaagritesse saavad registreerida kõik kuni 26-aastased noored, kes viljelevad omaloomingut. Igasse laagrisse pääseb neli ansamblit.

Mentorlaagrid toimuvad:

05.-17.06 Jõhvi
29.06-01.07 Põlva
24.-26.08 Türi
19.-21.10 Kuressaare

Bändilaborisse saad registreeruda SIIN. Vaata lisa Facebookist