14. detsembril esietenduvas muusikalis mängib Tuhkatriinut Nele-Liis Vaiksoo ning printsi Bert Pringi. Tuhkatriinu hea haldja-ristiemana astub esmakordselt muusikalilavale Eda-Ines Etti.

Kuningannana näeme üle pika aja taas laval Helgi Sallot, kelle kõrval seisab väärika kuningana Peeter Oja. Tuhkatriinu õelat võõrasema kehastab muusikalis Anne Veesaar.

“Tuhkatriinu” on ainus muusikal, mille tuntud muusikalimeistrid R. Rodgers ja O. Hammerstein II kirjutasid spetsiaalselt televisiooni jaoks. Samad autorid on loonud menumuusikalid “Helisev muusika”, “Oklahoma!”, “Kuningas ja mina”.

Eesti vaataja jaoks on muusikal “Tuhkatriinu” tuttav mõne aasta eest Eesti telekanalis näidatud Disney telefilmist. Selles uusversioonis mängisid peaosades sellised kuulsused nagu Whitney Houston, Brandy, Whoopi Goldberg ja Bernadette Peters.

“Tuhkatriinu” lavastab Eero Spriit, muusikaline juht on Erki Pehk (RO Estonia), lavakujunduse teeb Ain Nurmela, kostüümikunstnik on Mari Ann Ahas ning koreograaf Jüri Nael. Kaasa teevad ka suur tantsurühm ja muusikalikoor.

Muusikali “Tuhkatriinu” mängitakse detsembris Tallinna Linnahallis kümme korda. Piletid on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades.