* Külastaja ei pääse festivalialale jalgratta, rula, rulluiskude, mopeedi ja muude sõiduvahenditega.

* Festivalile on keelatud kaasa võtta: professionaalne salvestustehnika nii pildistamiseks, filmimiseks kui helisalvestamiseks / klaaspudelid ja muud klaasanumad / metallpurgid / oma joogipoolis – nii alkohol, vesi kui karastusjoogid / mistahes teravad esemed / narkootikumid / vihmavarjud / klapptoolid / relvad / ilutulestiku tegemiseks vajalik atribuutika / jalgrattad / rulad / rulluisud / lemmikloomad.

* Kõik festivalipiletid – olgu see festivalipass, 1-päeva pilet, VIP-tribüüni pilet, Gustav-VIP pilet, nii paberpileti kui PDF-pileti kujul – vahetatakse alates laupäevast, 15. juunist kell 12.00 kuni pühapäeva, 16. juunini kell 00.00 Mere, Oru ja Mäe väravas käepaela vastu.

* Kuni 9-aastased lapsed (kaasa arvatud) saavad festivalile tasuta, kui on koos täiskasvanud saatjaga ja ainult siis, kui lapsel on kaasas vanust tõendav pildiga dokument. Alla 16-aastasel alaealisel on vastavalt seadusele 1. juunist kuni 31. augustini keelatud viibida avalikus kohas ajavahemikus 00–05 ilma täiskasvanud saatjata. Mudilastele soovitame ülerõiva siseküljele kinnitada sildi ema-isa mobiilinumbriga, et lapse kaotsimineku korral saaks vanemaid võimalikult kähku teavitada.

* Telkida saab lauluväljaku kõrval asuvas kämping-karavan tüüpi majutuskohas Tallinn City Camping.

* Oru WC on veega, külastuskord maksab 0.60.

Mere WC on kuivkäimla, külastuskord maksab 0.30.

Mobiilkäimlad asuvad Rockilava lähedal ja tiigi läheduses. Need kuivkäimlad on tasuta. Taskusse tasuks pista niiskeid pabersalvrätikuid.

Makarovi flööt ehk välipissuaar meestele on nostalgiahõnguline tasuta pissimisvõimalus, mis toob meelde 1994. aasta Rock Summeri. Tänavusel festivalil saab tuliuus 10 auguga välipissuaar pikkusega 2 x 6 meetrit olema endises kohas tiigi läheduses.


Foto: pressimaterjalid