"Metallicaga koos esinemine on asi, mida oodata," muheleb kitarrihiid Dino telefoniintervjuud tehes toru teises otsas. "Metallica ei ole ka kade -  meile on antud esinemiseks kõik asjad, mida meil on vaja - super lava, valgusshow... Eks Metallica enda show tuleb muidugi uhkem," ei võta Dino kogu au endale.

Fear Factory ajaloole tagasi vaadates tuleb aga tõdeda, et tülid ja arusaamatused on seda kollektiivi kõvasti räsinud. Ka Dino Cazares oli ansamblist eemal suisa kuus aastat.

"Meil oli asjadest erinevad arusaamad, mis viisid ka ägedate vaidlusteni juriidilistes küsimustes," seletab Dino eemaletõmbumise tagamaid. Nüüd on mees aga bändis tagasi ning selle aasta alguses anti välja uus album "Mechanize", mida kuulates näib, et endised ebakõlad on meeste vahel tõesti selgeks räägitud. Fännide ja kriitikute poolt võeti uus album samuti kiiduavaldustega vastu. Nii et bänd on tagasi oma juurte juurde jõudnud?

"Mina ei ole kunagi oma juuri kaotanud - samamoodi ei ole juuri kaotanud ka bändi laulja Burton C Bell. Nüüd kus bändi asutajaliikmed on taas kõik bändis olemas, teeme vaid parimat muusikat."

Vaata videost stiilinäidet Fear Factory uuet albumilt "Mechanize":