Festival plaanib järgmisel aastal avada metsaparki veelgi rohkem, seades kõrged standardid nii produktsiooni kvaliteedis, kui ka sisus.

“Traditsiooniliselt pakuvad külastajatele maitseelamusi tänavatoiduala ja lauateenindusega metsarestoranid. Vaimuelamusi annavad lisaks mitmekesisele muusikaprogrammile heli-, valgus- ja
videoinstallatsioonid, mida võib leida ürgse metsapargi sügavusest. Varasemast rohkem on oodata tänavakunsti. Muidugi ei puudu ka laste ja noorte jaoks loodud festivaliala Lastekurmu. Mõlemale festivaliõhtule annab lustaka lõpu öödisko,” kirjeldas üks peakorraldajatest Mihkel
Kübar.

Intsikurmu Festival keskendub lisaks meelelahutusele ka keskonna temaatikale, olles eeskujuks prügisorteerimisel ning prügi tekkimise minimeerimisel.

Intsikurmu Festival ei piirdu ainult suvise festivaliga Põlvas, vaid kätkeb endas ka sündmusi talvel ja kevadel: “Jaanuaris toimub Intsikurmu Talifestival Tallinnas ning mais Intsikurmu Minifestival Riias. Intsikurmu kui loovfestival on alati täis üllatusi, lisaks mainitutele on meil varuks veel nii mõndagi,” lisas Kübar.

Festivali piletid on müügil Ticketeri keskkonnas.