24. juulil ilmavalgust näinud Villem pidavat olema noorte vanemate sõnul koopia oma isast Jalmarist. Aga suurem osa lapsekasvatamisest on hetkel veel ema Sandra õlul. "Ta on väga hea ema. Ma olen alati arvanud, enne kui me isegi koos olime, et ta on hea ema materjal. Nii öeldakse, kui sa näed inimest, kes hoolib," ütles Jalmar, kes kinnitab, et tema ootused olid ka õiged.

Kiidusõnu noore isa kohta jagus ka Sandral: "Ma teadsin tema ajalugu lastega, et ta on väga palju väikeste lastega koos olnud. Ma üldse ei imesta, et ta saab praegu Villemiga väga hästi hakkama."

Kui paljudes peredes on öised ärkamised beebiga vaid ema kohustus, siis Vabarnate perekonnas pidavat Jalmar ise pidevalt selle kohustuse enda peale võtma. "Kui ta kuuleb, et mina pean ülesse ärkama ja Villemit toitma, siis ärkab tema ka," kiitis Sandra oma abikaasat.

Värske ema avalikustas, et sünnituseks ta valmistus hoopis välites tuttavate negatiivseid jutte ja käis hoopis ühel koolitusel. "Kõik hakkavad kõigepealt rääkima negatiivsetest asjadest. Kui kaua keegi sünnitas, et tundub, et see on Eesti naiste jaoks nagu sport," lisas Sandra, kes tegi esimese kontserdi kõigest kolm päeva pärast sünnitusele.