"Airport Jam on ainuke Eesti oma elektroonilise tantsumuusika suurüritus ja see on ka Power Hit Radio lemmikklubiüritus, seega tahtsime oma panuse anda. Seda enam, et tegu on viimase Airport Jamiga," selgitas üks hümni loojatest Andres Puusepp.

United Power DJ`S ühendab viite raadiolainete kaudu kuulajate kõrvus tuttavaks saanud nime ja need on kaks Andrest - Aljaste ja Puusepp ning Erkki Sarapuu, Marek Talivere ja Urmas Kolsar, kes on ühtlasi raadiojaama programmidirektor.

"This is Airport Jam" on electronic dance music stiilis lugu. Andres Puusepp ütleb, et edm on üha populaarsust koguv muusikastiil. Pop sound, mida viljelevad teiste kuulsuste seas näiteks Tallinnaski laineid löönud David Guetta, Hardwell, TIESTO, TJR, Calvin Harris ja paljud teised.

"Hümn on algusest lõpuni meie tehtud," rääkis Puusepp. "Kogunesime poistega, jõime õlut, kuulasime erinevaid elektroonilise tantsumuusika lugusid ja panime paika, milline hümn võiks olla ja kuidas see kõlama hakkab." Tema sõnul pani loole põhja alla Andres Aljaste. Teised aitasid hümni üles ehitada.

Power Hit Radio DJ-d saatsid loo Airport Jami korraldajatele, kes selle teiste heade hulgast parimaks hindasid.

"See on just meie üritusele mõeldud lugu ja ilmselt võtavad selle mängida ka teised DJ-d," avaldas Andres Puusepp lootust. "Meie anname Power Hit Radio kaudu loole kuuma ja tagasiside on väga hea olnud."

Power Hit Radio võtab laupäeval pealava enda käsutusse, kus õhtu peajuht on Andres Puusepp ja teine Andres teeb raadiojaamale otseülekandeid. Reede on pealaval Hirmo Faktori päev.

Kuuel laval ja areenil astuvad kahel päeval tuhandete muusikanautijate ette üle 80 DJ, kelle hulgas on nii maailmanimega tegelasi, aga ka kodumaa klubidest tuule tiibadesse saanud mehi ja naisi. Õrnalt loodavad elektronilise muusika fännid, et hümni olemasolu hoiab ehk ilusal üritusel ka järgnevatel aastatel hinge sees.

Ja nüüd kõik koos: "Yes! This is Airport Jam, jam, jam, jam..."