Arno Tamm on uue põlvkonna üks omanäolisemaid ja andekamaid muusikuid, kelle muusikas on keeruline piiri tõmmata folgi, popi, jazzi ja autorilaulu vahele. Lisaks Eesti pärimusmuusikat ja uuspärimust viljelevale ansamblile Paabel võib Arnot kuulda veel vokaalansamblis Estonian Voices. Multiinstrumentalistina astub Arno Tamm aeg-ajalt üles ka üksinda. Kompleksivaba väljendusviisiga suudab ta oma soolokontsertidel hoida nii publikut kui iseennast põnevil kui märkamatult põimuvad improvisatsioon, live-elektroonika ja mitmekülgne instrumentide ning vokaali kasutus.

Arno on lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemias jazzmuusika eriala, alates 2011. aasta sügisest jätkab ta õpinguid Muusika- ja Teatriakadeemias klassikalise kompositsiooni erialal René Eespere käe all. Võõras ei ole talle ka muusikateater, sest Arno on osalenud mitmes suurprojektis – Von Krahli ja Nargen Opera „Eesti naiste laulud“ (2006) ja „Eesti meeste laulud“ (2008), rockooper „Ruja“ (2008) Vanemuises ning Nuku- ja Noorsooteatri „Libahunt“ (2011).

1983. aastal sündinud Jamie Woon andis 2007. aastal plaadifrima Live Recordings vahendusel välja lühiplaadi “Wayfaring Stranger“. Jamie esimese singli muusika instrumendiks on vaid tema enda hääl.

Suurbritannias saavutas Woon tuntuse 22. oktoobril 2010. aastal välja antud singliga “Night Air“. Käesoleval aastal valiti Jamie Woon BBC Sound of 2011 küsitluse tulemusena neljandale kohale. Edetabeliga püütakse aimata, millised artistid võiksid järgnevatel aastatel ilma tegema hakata. Jamie Wooni 12 looga debüütalbum “Mirrorwriting“ ilmus plaadifirma Polydor alt 18. aprillil 2011. Kauamängiv on saanud kriitikutelt ülivõrdes hinnanguid ja seda on saatnud müügiedu paljudes riikides.

Piletid 29. novembril Rock Cafes toimuva briti laulja ja helilooja Jamie Wooni kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 19.00.