“Lihtsalt on asju, millest poleks aus end Chalice’i nime taha peites rääkida,” põhjendab Jarek nimevahetust. “Ja muidugi ei tähenda see, et Chalice enam albumeid ei teeks,” lohutab ta Chalice’i kuulajaid ja lubab aasta lõpus anda välja ka kauaoodatud uue lõbusa räpialbumi.

Kõik lood on kirjutanud, mänginud, laulnud ja lindistanud Jarek ise. Kaasa teevad Anna Põldvee, Evelin Võigemast, Hannaliisa Uusma, Vaiko Eplik, Kostja Tsõbulevski ja Peeter Salmela.

Plaadiesitluskontserdid ootavad ees augustikuus.

Plaat on juba saanud tagasisidet ja kommentaare mitmetelt Eesti muusikutelt ja teiste alade tuntud inimestelt:

Tõnis Mägi: "LIIGA PALJU VIIULEID - midagi on Jarek tahtnud öelda nende kolme sõnaga, kuid tegelikult kogu plaadiga. Midagi väga tähtsat."

Margus Mikomägi: "See on Jarek Kasari kunsti näitus. Elurõõmu kombinatsioon sellel ja varasematel plaatidel on Tšehhovlik. Midagi helget on tervikus."

Reet Aus: "Sigahea plaat on."

Jareku poeg Karm Kasar: "Ära laula kaasa!"

Marko "Mörö" Matvei: "Plaadi lõpuks valdab tunne, nagu oleksid just läbinud nukra kadalipu oma elu armastusega, ent samas pannud igal argiõhtul hõumboidega Kalarannas lõbusalt tilka."

Jaan Pehk: "Muuseas, väga hea plaat on ikka, raisk!“

Tõnu Pedaru: "Üsna kohe meenub ka see tähtis ja essentsiaalne tõsiasi, et Jarekil on sõna ja musa liitmise 1+1 summa mingi paganama hoopis teine number kui 2."

Albumilt on seni internetis juba ilmunud kolm lugu - "Kalamaja Naised", "Tyhi Kleit" ja "Purjus":