Rockfestival Rabarock kuulutati 2011. aasta novembris Põhja-Eesti turismikonverentsil selle aasta parimaks turismisündmuseks ning on valmis minema vastu maailmalõpule aastal 2012.

“Auhind tuli meile endalegi ootamatult ja üllatusena ning kinnitab, et mitte ainult Tallinnas pole võimalik ja vajalik korraldada muusikalisi suursündmusi,” kommenteerib festivali korraldaja Kristo Rajasaare lisades, et Rabarock 2012 tuleb publiku jaoks üllatusterohke nagu alati.

„Sellesuvine festival nägi välja juba nagu päris, suurem territoorium ja mahukam programm said publikult hea vastuvõtu. Sellel liinil ka jätkame. Esimesed artistid kuulutame välja uue aasta alul, siis tõuseb traditsiooniliselt ka piletihind.“

Rabarock on kuuel suvel toonud Eesti publikuni mitmekesise valiku muusikamaailma olulistest nimedest nagu Sparks, The Fall, Public Image Ltd., Danko Jones, Filter, Therapy?, Pendulum, Laibach, Electric Six, The Misfits, The Exploited, Helloween, Gary Numan, Anthrax ja paljud teised tegijad ning muidugi kodumaised rockstaarid.

Spetsiaalselt Rabarockiks on lavalaudadele naasnud legendaarsed kodumaised kultuskollektiivid Rosta Aknad, Mr. Lawrence, Rock-Hotel, Tõnis Mägi & Muusik Seif jpt.

Tänavu külastas festivali üle 10 000 muusikasõbra.