Samas toimub ka Eesti ainsa rokiraadio Radio Mania sünnipäevapidu ning Eesti rock-muusikas eelmise aasta tegevuse põhjal parimaiks tunnistatud ansamblite, plaatide ja laulude autasustamistseremoonia.

Õhtu peaesineja on Eesti folkmetali lipulaev Metsatöll. Kaasa teevad ka Herald, Kraaken, Zorg, Dramamama, skandaalne Winny Puhh ja punkikoon J.M.K.E.. Lisaks eksklusiivne burlesque-show "Müstika" tantsustuudiolt.

Sarnaselt USAs 1983.a. loodud Rock'N'Roll Hall Of Fame'ile, algatas Radio Mania ka Eestis 2004. aastal traditsiooni austada neid isikuid ja kollektiive, kes on rock-muusika arengule Eestis viimase 25 aasta jooksul enim kaasa aidanud ja seda mõjutanud.

Eesti oma "Rock'N'Roll Wall Of Fame'l" ehk "Eesti roki autahvlil", mis asub Rock Cafes, on praeguseks 6 tähte: Gunnar Graps (2004), Ruja (2006), Tõnis Mägi (2007), Virmalised (2008), Peeter Volkonski (2009) ja Turist (2010).

Tänavuaastaste nominentide seas on Sven Grünberg, Andres Põldroo, Margus Kappel, Rein Rannap, Rock Hotell, Propeller, Fix, Oleg Sõlg & Polyphon, J.M.K.E., Ott Arder, Generaator M, Velikije Luki, Alo Mattiisen, Jaak Joala, Tõnis Erilaid, Tiit Karuks, Olavi Pihlamägi, Riho Baumann, Väntorel ja Mahavok.

Oma lemmiku poolt saad hääletada SIIN.