Tropicsi hing on multiinstrumentalist, laulja-helilooja Chris Ward. Tallinna-kontserdil 13. septembril esinevad koos liidriga Keith Vaz kitarril ja Morgan Hislop trummidel. Lummava troopilise meeleolu aitavad luua jazzilikud Rhodese helid põimituna maitsekate kitarrikäikude ja elektroonikaga. Mõnusat õhtut pikendavad DJ Madis Aija ja DJ San Antonio. Võrratu suvepikendus elektroonilisema muusika sõpradele!

Oma esimese albumi „Parodia Flare” salvestas andekas Chris Ward koduses garderoobis-riidekapis, kuid sama hästi oleks ta seda võinud teha Lõuna-Ameerika vihmametsas, sest muusika on nii lopsakas ja eksootiline. Tallinnas kuuleb Tropicsi õrnu ja õhulisi arranžeeringuid ka uuelt albumilt „Home & Consonance”, mis on peagi välja tulemas. Oma septembrikuisel tuuril jõuab Tropics enne Eesti kontserti veel Saksamaale ja Hollandisse. Kontsert toimub 13. septembril kell 22 Sinilinnus, uksed avatakse kell 21.

Sügisjazz 2014 toob kontserdilavadele rohkesti uusi värve ja põnevaid esinejaid Suurbritanniast, USA-st, Prantsusmaalt, Soomest ja Eestist. Hooaja peaesineja on kitarrigeenius Grammydega pärjatud Bill Frisell.

Jazzkaare kuldsponsor on Danske Bank, kelle klientidele on piletid 20% allahindlusega! Hooaja peasponsorid on KAFO, ERGO ja Eesti Päevaleht ning majutuspartner My City Hotel, aastasponsorid United Motors, Tallink ja Aktaprint. Sügishooaega toetavad Tallinna linn, Kultuuriministeerium ja Kultuurkapital. Koostööpartnerid on Eesti Jazzliit ja Eesti Kontsert.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis.