Alates tänasest on võimalik kõigil muusikasõpradel osta Bastille'i Eesti kontserdipileteid. Suurepäraseid hittlugusid nagu “Pompeii”, “Of The Night”, “Good Grief” ja “Things We Lost In The Fire” saab kuulata juba tuleva aasta kuuendal märtsil Tallinnas Saku Suurhallis. Bastille tutvustab Eestis oma septembri alguses ilmunud albumit “Wild World. 19 singlist koosnev kauamängiv on juba võitnud fännide ja kriitikute südameid. “Kui te mõtlete, kas Bastille suudab luua uue “Pompeii”, siis muretsemiseks pole põhjust. Nad tegid seda terve uue plaadi jagu,” kirjutas kriitik Charlotte Gunn NME veergudel.

Bastille’i asutas kuus aastat tagasi laulja ja laulukirjutaja Dan Smith. Algselt sooloprojektile nime valides mõtles mees oma sünnipäevale, mis on 14. juulil. Samal päeval tähistatakse Prantsuse revolutsiooni algust ehk Bastille’i vangla vallutamist. Natukese aja pärast liitus bändiga klahvimängija Kyle Simmons, kitarrist Will Farquarson ja trummar Chris Wood. Debüütplaadi andis ansambel välja iseseisvalt, kuid siis võttis tulevased hittmuusikud oma hõlma alla Virgin Records. 2013. aastal välja antud stuudioalbum “Bad Blood” tõusis kohe Briti muusikaedetabeli esimesele kohale ning püsis tabeli esikahekümnes kaks aastat.

Aasta pärast albumi väljaandmist nomineeriti kooslus neljale Brit Awardsile võites läbilöögiartisti tiitli. Bastille’i hittlooks sai nende neljas singel “Pompeii”, mida on Youtube’i vahendusel vaadatud üle 360 miljoni korra. Kadunud linnast rääkivast laulu saatis ülemaailmne edu ja seda müüdi rohkem kui kümme miljonit singlit. Sellele järgnesid “Of The Night”, “Good Grief” ja “Things We Lost In The Fire”. Muusika tegemiseks ammutavad mehed inspiratsiooni erinevatest ajaloosündmustest, mütoloogiast ja kultusseriaalidest.

Bastille esineb Tallinnas Saku Suurhallis 6. märtsil. Piletid on tänasest müügil Piletilevi müügipunktides.