Seitsmendat korda toimuv festival Rock Ramp toob kolme päeva jooksul publiku ette rekordilised 38 Eesti artisti, nende hulgas Winny Puhh, Ott Lepland, No-Big-Silence, HND, Shanon, HU?, Pedigree, DND. Tehnilistel põhjustel ei toimu kontserdid varem väljakuulutatud Viljandi Tudengiklubis.

1.-3. augustini kestev Rock Ramp alustab neljapäeva õhtul kui Viljandi Lennukitehas astuvad lavale Pööloy Gläänz, Jetpack Stanley, Liqui Fuzz, O.R.G.A.S.M, Throcyte, Ziggy Wild ja Deathcats. Uksed avatakse kell 19.00.

2. augusti õhtusel järelpeol esinevad Thrashless, John 4 ja Paha Polly ning 3. augusti lõppakordid tõmbavad Sinine ja The Fuxx.

Rock Rampi teeb eriliseks keskendumine ainult Eesti erinevate rockistiilide esindajatele, mis peaks andma hea ülevaate Eesti rockmuusika hetkeseisust ning pakkuma midagi igale maitsele. Keskendutakse nii tuntud tegijate lavale toomisele kui ka Eesti rockmuusika järelkasvu tutvustamisele. Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Rock Ramp pakub traditsiooniliselt ka sellel aastal tasuta festivalikülastamise võimalust alla 10aastastele ja üle 60aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.