Baltimaade ainus kontsert leiab aset klubis Rock Cafe ja soojenduesinejatena astuvad lavale kodumaised Aides ja Panic Inn.

Dredg saabus Eestisse eile hilisõhtul ja pärast Tallinna kontserti siirdutakse edasi Venemaale. Bänd oli saabudes väga elevil täna õhtusest esmakordsest esinemisest Eestis.

Dredg on rock bänd USAst Los Gatosest Californiast, mis moodustati 1993. aastal. Bändi kuuluvad laulja Gavin Hayes, kitarrist Mark Engles, bassimängija Drew Roulette ja trummar Dino Campanella. Pärast 1998. aastal ilmunud albumit "Leitmotif" saadi plaadileping Interscope Recordsiga. 2002. aastal ilmus teine album "El Cielo", seejärel 2005. aastal "Catch Without Arms", 2009. aastal "The Pariah, The Parrot, The Delusion" ja käesoleval 2011. aastal "Chuckles and Mr. Squeezy". Bändi iseloomustab soov töötada erinevate produtsentidega, sest "nad ei taha seada endale loomingulisi piiranguid ning soovivad, et lugude kõla oleks võimalikult mitmekesine". Muuhulgas on bänd teinud koostööd Ron St. Germain’i (Tool, Creed), Tim Palmeri (U2, Pearl Jam) ja Jim Scottiga (Red Hot Chili Peppers).

Piletid Dredgi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafesse avatakse kell 19.00, soojendusesinejad alustavad kell 20.00.