Lisaks festivali põhiprogrammile, mis leiab aset Muhu Muusikatalus, toimuvad kontserdid veel ka Muhu Katariina kirikus, Pädaste mõisas, Kuressaares Arensburgi hotelli Päikeseterassil, Tartus Eesti Rahva Muuseumis ning Tallinnas Philly Joes Jazz Clubis. Nelja päeva jooksul annab 60 artisti 12 riigist kokku 20 kontserti.

„Juu Jääb on igal aastal meelitanud Eestisse jazzi ja tulevikumuusika superstaare ning erand pole ka see kord. Pikalt oleme oodanud Jazztronikut Jaapanist, kes ühe peaesinejana astub erinevate koosseisudega üles nii Muhu Muusikatalus kui ka Muhu Katariina kirikus. Põhiprogrammi peaesinejate hulgas on veel ka Norra Grammyga pärjatud Maya Vik ning Prantsusmaa talendisaates „The Voice“ publikut lummanud Ann Shirley, kelle tähelendu on ette ennustanud maailmakuulsad väljaanded eesotsas The New York Timesiga,“ tutvustas seekordseid Muhu Muusikatalus esinevaid peaesinejaid Juu Jääbi kunstiline juht Villu Veski.

Läbi aastate on Juu Jääb pakkunud oma publikule midagi uut ja põnevat, rikastades inimeste kuuldesensoreid juba kõrgelt tunnustatud muusikalise assortiiga. Vastavalt sellele on kokku pandud ka festivali ülejäänud kava. Klassikalisest jazzist elektrooniliste rütmideni hoiavad melomaanide meeli erksana veel Maga Bo (BRA), Wings of Dixie (USA), Deniss Paskevich (LAT), Liutauras Janusaitis (LIT), Timo Lassy (FIN), Espen Berg Trio (NOR) ning parimad artistid Eestist eesotsas Laura & W, Marie ja Raul Vaigla, Susanna Aleksandra Veldi, Mati Vaarman ja Elmu Värk Organ Trio, Tõnu Kõrvitsa, Gram-Of-Funi jpt-ga.

Toidugurmaanide rõõmuks toimuvad muusikatalu pop-up restoranis nii reedel kui laupäeval Zenato õhtusöögid ja Häckeri köögishow’d, kus armastatud artistide ja ilusate helide saatel sünnivad kunstiteosed nii taldrikul kui laval.

Esmakordselt on mugavamaks liiklemiseks mandri ja Muhu vahel käigus öised lisapraamid, mis väljuvad Kuivastu-Virtsu suunal nii reedel vastu laupäeva kui ka laupäeval vastu pühapäeva kell 01:15. Abiks praamipileti ostjatele on ka soovitus, et reede ja laupäeva öised reisid leiab graafikust järgmise kuupäeva varahommikuse reisina, ehk 7. ja 8. juuli esimese hommikuse reisina.

Rohkem infot festivali kohta ja täpne kava: www.juujaab.ee