Kultus-jazzbändi Snarky Puppy asutajaliige ja pianist Bill Laurance on maailmakuulus multiinstrumentalist, helilooja ja produtsent, kelle The Guardian on ristinud "jazzi maestroks". Ta on tuuritanud kõikjal maailmas nii sooloartistina kui suuremates koosseisudes. Oma ülieduka karjääri jooksul on mees esinenud koos rea muusikamaailma supertalentidega nagu näiteks Morcheeba, David Crosby, Salif Keita, Bobby McFerrini, Susana Baca, Laura Mvula, Jacob Collieri, Musiq Soulchildi ja Metropole Orchestraga. Kuid ennekõike on ta tuntud kui fenomenaalse jazzkoosluse Snarky Puppy asutajaliige. Acoussionil astub Bill üles oma suurepärase kvarteti koosseisus.

Lisaks astuvad Acoussionil üles veel: IIRIS (EE/UK), Pomme (FR), Estonian Voices, Elephants From Neptune, Mick Pedaja, Svidanie (RU), Maarja Nuut, Richard Walters (UK), DJ Sander Mölder & DJ Peeter Ehala (TIKS) ning DJ Girti Suun jt.

Acoussion Live 2017 on kolmandat suve toimuv pop-up muusikafestival, kus imelise looduse rüpes astuvad ootamatutel improviseeritud "lavadel" üles erižanre viljelevad artistid. Tänavune festival on esmakordselt kahepäevane ning toimub reedel ja laupäeval, 21.-22. juulil. Acoussioni puhul on tegemist ka rändfestivliga ning seekord peatutakse Küla Villas Saku vallas Harjumaal.
Festivalipassid hinnaga 42 € on juunikuu jooksul (või kuni jätkub) müügil ticketer.ee-s.

Vaata Bill Laurance'i esinemist: