"Head külastajad, seoses logistiliste probleemidega ei esine sel aastal Pühajärve jaanitulel Gigi D’Agostino. Korraldajafirma Monster Music OÜ on täitnud artisti ees kõik oma kohustused ja teinud endast kõikoleneva, kuid äsja meile saabunud info kohaselt ei suuda artisti esindaja korraldada artisti kontsertpaika saabumist. Gigi D’agostino asemel esineb Pühajärve jaanitule juubelipeo avapäeval pealaval erishowga Eesti elektroonilise muusika maailmanimi Cartoon. Show pürotehnilised efektid loob RUF ilutulestikud," teatavad korraldad sündmuse Facebooki lehel.

Õnneks aga jagub siiski Pühajärve jaanilavale tohutul hulgal parimaid Eesti artiste: Quick Start, Tanel Padar & The Sun, Smilers, Terminaator, Koit Toome, Karl-Erik Taukar, Cartoon, Jüri Pootsmann, Ott Lepland, Shanon, Põhja-Tallinn, Meisterjaan ja Suur Papa. DJ pulti astuvad kodumaa parimad plaadikeerutajad nagu Vaido Pannel, Andres Aljaste, Andres Puusepp, Keith Margus ja Marek Talivere.

Samuti toob lõunamaiseid temperatuure Rumeeniast kaasa lauljatar Inna ning tantsulugudega teeb rannalava soojaks Hispaania DJ Sak Noel.

Kümnendal Pühajärve Jaanitulel on esmakordselt Otepääl Tivoli Tuur. Festivalialale on üles seatud kümneid atraktsioone, mis pakuvad närvikõdi ja mõnusat meelelahutust. Kellel jääb ekstreemsusest veel väheks, siis hulljulgematel on võimalik sooritada benji-hüppeid.