Kaarel "Kozy" Kose sõnul on suurimate iidolitega lava jagamine absoluutne privileeg. "Meie jaoks on Wu-Tang Clan olnud üks suuremaid eeskujusid. Nendega ühel laval olemine on suurim au. Kui me ei oleks saanud võimalust neid soojendada, oleksime kõik kontserdil kohal olnud nagu üks mees," ütles Kose.

Kose lisas, et võimalus näha Eestis esinemas tervet Wu-Tang Clani tundub senini uskumatu. "See on võimalus, mida ei tohi mööda lasta," rääkis Kose. "Tegemist on siiski ühe mõjuvõimsama grupeeringuga läbi aegade."

Kose lubab, et nii vastutusrikkal esinemisel pühitakse tolm A-Rühma vanadelt lugudelt, mida ei ole aastaid esitatud. "Eks see veidi esinemishirmu tekitab, aga sellisel ajaloolisel kontserdil tuleb minna juurte juurde tagasi ja tuua publikuni meie klassika. Teeme selleks kõvasti proove."

Wu-Tang Clan on hip-hop grupp New Yorgist, mille liikmed on RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa ja meie seast lahkunud Ol' Dirty Bastard. 2007. aastal nimetas muusikakanal MTV ansambli viie mõjukaima hip-hop grupi hulka maailmas. Wu-Tang Clan on kahtlemata mõjutanud kogu tänast hiphopi maailma alates muusikast lõpetades välise imagoga.

Pika tegutsemisaja vältel on ilmunud 5 kauamängivat, mida on üle maailma müüdud miljoneid.

Piletid Wu-Tang Clani kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.