Üle aastate taas kahepäevasena toimuv Kapa Festival (varasema nimega Kaparock) toob tuleval aastal kuulajate ette tuntud Eesti artistid. Festivali esimese õhtu peaesinejaks on kodumaine legend Tõnis Mägi, kes esineb üritusel täispika akustilise kavaga. Festivali teisel päeval astub lavale Eesti rocki- ja popi raskekahurvägi: Terminaator ja Karl-Erik Taukar.

Terminaatori laulja Jaagup Kreemi sõnul oodatakse Kohilas esinemist väga. “On au mängida ühel Eesti kõige pikaaegsemate traditsioonidega festivalil. Järgmise aasta suve avapauk saab olema võimas,” lubas Kreem.

Kapa Festivali eestvedajate sõnul on ürituse suurim muudatus festivali kahel päeval korraldamine. “Oleme tulnud vastu festivali külastajate soovile ja kasvatame Kapa Festivali kahepäevaseks ürituseks. Kui esimesel õhtul on tegemist rahuliku ja akustilise kontsertõhtuga, siis teisel päeval ootab külastajaid harjumuspärane täispikk festivalipäev,” ütles ürituse korraldaja Martin-Erich Torjus.

Igal aastal tuhandeid muusikasõpru võõrustav Kapa Festival leiab aset Kohila looduskaunis Tohisoo mõisapargis, vaid pooletunnise autosõidu kaugusel Tallinnast. Kapa Festivali külastajatele on loodud mugav võimalus sõita Tallinnast festivalile ja hiljem tagasi Kapa Festivali eribussidega. Lisaks pääseb festivalile mugavalt nii liinirongide kui -bussidega.

Kapa Festivali esinejate nimekiri täieneb jooksvalt ning avaldatakse täies mahus 2019. aasta veebruaris. Kuni detsembri lõpuni on Piletilevis ja Circle K teenindusjaamades saadaval festivali passid soodushinnaga.