Festivali esimesel päeval toimub Tohisoo mõisapargis akustilise muusikaga kontsertõhtu. Lavale astuvad legendaarne Tõnis Mägi ja armastatud laulja Birgit. Samuti kuulevad muusikasõbrad suurepärast kodumaist duot – Liis Mäesalu ja Tarvo Valmi. Kontsertõhtut alustavad noored tegijad Raplamaalt.

Laupäeval, 1. juunil ootab külastajaid harjumuspärane täispikk festivalipäev, mida alustavad andekad kohalikud muusikud ja tänavusel Eesti Laulul ülesastuv ansambel Iseloomad. Samuti astub lavale psühhedeelsete mõjutustega rock&roll trio Bourbon Sugar. Päeva lõpetavad tuntud kodumaised tegijad – Eesti hiphopi kollektiiv 5miinust, end eestlaste südamesse laulnud Karl-Erik Taukar koos bändiga ning legendaarne Terminaator. Kapa Festivali teist päeva juhib teatri Von Krahl humoorikas näitleja Kait Kall.

Korraldajate sooviks on pakkuda kohe suve algul külastajatele heal tasemel festivalielamust. “Lisaks väärt esinejatevalikule, panustame tänavu suurejoonelisemalt ka mõnusa festivaliõhustiku tekitamisele – olgu selleks siis nii senisest uhkeim valguslahendus kui ka erinevad meelelahutusalad,” lubas korraldaja Martin-Erich Torjus.

19. korda toimuv Kapa Festival leiab aset Raplamaal, vaid 30 km kaugusel Tallinnast, kuhu pääseb nii bussi kui ka rongiga. Samuti on loodud festivali külastajate mugav võimalus sõita Tallinnast festivalile ja hiljem tagasi Kapa Festivali eribussidega.

Kapa Festivali pääsmed on müügil Piletilevis. Lisainfot leiab SIIT!