Alates Karavani asutamisest on bändis paljud liikmed vahetunud, kuid Karl Madis on olnud solist juba bändi loomisest alates: "Kõik on muutunud. Eks see käib igal pool maailmas nii, et liikmed vahetuvad, aga bänd liigub ikka oma rada pidi edasi," räägib Madis ja lisab, et originaalkoosseisust on alles vaid tema ja mänedzer Toivo Lend. Ka Karavani loomisel oli Karl Madisel tähtis roll: "Sõjaväekaaslane Agu Tammeorg pakkus välja, et võiks bändi teha ja mina sain valida kõik pillimehed," kirjeldab Karavani solist 30 aasta tagust olukorda.

Karavani eeskujuks oli FIX!

urides Karl Madiselt 22. augusti Tartu kontserdi kaasesineja kohta, meenutab Karavani solist ammuseid aegu: "Mäletan eredalt FIXi kontserti, kus saal oli puupüsti täis ja pidin kontserti ukse pealt kuulama. Tahtsin pärast minna laulusõnu küsima, aga ei julgenud". Olin ise suur FIXi loomingu austaja ning Karavani loomisel püüdsime ka ikka oma nägu olla, kuid FIX oli meile suureks eeskujuks," räägib Madis, kes lisab, et FIX oli heaks eeskujuks kõigile: "Suurepärased vokalistid ja kõrgel tasemel instrumentalistid moodustasid kokku väga hea koosluse."
Eesootaval juubelikontserdil lubab Karl Madis publikule nii Karavani vanu hitte kui ka uuemaid laule: "Kindlasti tulevad esitusele vanad hitid "Pärlipüüdja" ja "Olen noor", kuid esitusele tulevad ka värskemad palad."

Ainukordset kontserti, kus esinevad Eesti legendaarsed ansamblid Karavan ja FIX, saab kuulata juba 22.augustil Tartus, kell 19.00.