Naise lähedane sõber ütles väljaandele The Sun, et lisaks alkoholile, on tal pärast lahutust oma abikaasast Stephen Belafrontest, esinenud meeletu seksisõltuvus.

"Viimased kuus kuud on olnud minu jaoks uskumatult rasked. Ma olen töötanud oma raamatu kallal ja see käsitleb väga paljusid probleeme minu elust. Jah, ma tarvitan alkoholi, et valust lahti saada, aga nii teevad ka paljud teised inimesed," rääkis naine väljaandele The Sun.

"Vahepeal on mul raske emotsioonidega toime tulla, aga mure pole kunagi olnud seksis või alkoholis, see on veel sügavam. Ma olen täiesti teadlik, et olen omadega pahuksis, keegi ei tunne mind paremini kui mina ise ja ma tegelen probleemiga," jätkas ta.

Mel B otsustas minna Suurbritannia võõrutusraviasutusse, kuna tahab kodule lähedal olla.

Eelmisel aastal paljastas naine oma lahutuskohtu dokumentides, et Belafonte oli füüsiliselt ja emotsionaalselt kuritarvitav. Lauljatari sõber ütles, et see on mõjunud naisele väga raskelt, mille pärast ta joob nii palju, kuni pilt tasku läheb.

Just eile tuli välja rõõmu-uudis, et legendaarne tüdrukutebänd Spice Girls tuleb taas kokku ja annavad 13 suurejoonelist kontserti. Kuidas mõjutab Mel B otsus bändi saatust, seda veel ei tea.