Žürii
sse kuulusid Tõnis Kahu, Valner Valme, Eda-Ines Etti, Owe Petersell, Olav Osolin, Mare Väljataga, Birgit Õigemeel, Tauno Aints, Leen Kadakas, Karel Kattai ja Raul Vaigla.

Žürii lemmikuteks osutusid Orelipoiss, MID, Rolf Roosalu, Mimicry ja Ithaka Maria. Neid ootavad ees juba Victoria, Noorkuu, Jana Kask, Outloudz ja Getter Jaani.

Esimesena astus võistlustulle Sõpruse puiestee ja Merili Varik looga "Rahu, ainult rahu". Pärast esinemist leidsid nii Allan Vainola kui ka Merili Varik, et nende esinemine läks igati kenasti.

Järgmised julged olid St. Cabah lauluga "Shirubi Ikazuchi". Kui saatejuhid palusid, et bändi liikmed selgitaksid, milline tähendus on nende nimel, saime teada, et "Shirubi Ikazuchi" tähendab maailma esimest imetavat kodulooma.

Kolmandana esitas loo "My Melody" Sofia Rubina.

Neljandana astus lavale Mimicry lauluga "The Storm". Kene Vernik ütles pärast esinemist, et erinevat muusikat tehes võib imeliku publikuni jõuda.

Võistluslaul number viis oli "Valss", mille esitas Orelipoiss.

Kuues oli Tiiu Kiik palaga "Second Chance". Tiiu, kes juba teist aastat järjest Eesti Laulul osales, ütles, et tema jaoks on see olnud hea kool. 

Seitsmendana vallutasid lava ansambel MID looga "Smile".

Kaheksas artist oli Ithaka Maria looga "Hopa'pa-rei!". Ithaka Mariale laulis tausta tema isa Peeter Pruuli, kes rääkis, et lugu oli inspireeritud ajast, mil Ithaka oli vaid kuu ajane beebi.

Viimasena astus lavale Rolf Roosalu, kes esitas pala "All & Now".

Artikkel täieneb jooksvalt ...

VAATA FOTOSID: