“Kas seda surnud lehma elustades on tõesti absoluutselt kõik on lubatud?” küsib nublu oma värskes uues Kanal 2 suunal vägagi kriitilises loos "vigla show" ja jätkab: “Minul on suva, aga kui hakkate viimases hädas minu ema kohta väljamõeldud lugusid niinimetatud uudistesaates toppima, siis palun, puhake jalga, kollektiivselt.” Pildumisi Kanal 2 erinevate saadete suunal on loos veelgi, ent just needsamad loo lõpusõnad kõnekaimad.

Tegelikult ei puuduta teravus aga nublu ema, vaid hoopis EMA galat (Eesti Muusikaauhinnad), kus mees ka esimest korda ise auhindu vastu võtma lavale tuli ning mille reedeses kajastuses uudistesaade "Reporter" tema päris nime ka välja ütles. Taas.

See pole mitte esimene kord, kui sama meediamaja kirjutamata reeglit rikkus ning oma identiteeti paljastada mitte sooviva noormehe nime välja ütles. Sama juhtus ka 12. novembril, mil Elu24 ja "Reporter" otsustasid nublu nime paljastada. Seekordne uus lüke nublu päris nime taas jõuliselt ka teleeetris korrata lihtsalt oli viimane piisk nublu karikasse, mis üle ilmselt keema hakkas ja kriitilise hiti sünnitas.