Näitleja Andrew Rannells on öelnud, et ei arva, et laulu lindistamine enam kellegi poolt vajalik oleks, vahendab BoredPanda.

Näitlejanna Casey Wilson ütles, et laul räägib vägistamisest. Ta soovitas kõigil seda hoolega kuulata ja tõdes, et laul paneb teda ebameeldivalt tundma.

Näitlejanna Sarah Beattie tõi oma kontol välja laulusõnad, mis temas kahtlust tekitavad: "Ma tõesti ei saa jääda", "Aga kallis, väljas on külm", "l**u, kas ma kuradi kokutasin".

Vaatamata laialt levinud vastuseisule, otsustas üks endine inglise keele õpetaja laulu kaitseks välja astuda. Ta selgitab, et inimesed vaatad mööda kontekstist, milles laul on kirjutatud. Ta rõhub, et 1944. aastal kirjutatud hitti peaks kuulama ajaloolistele teadmistele toetudes ja mitte laskma praegu populaarsel "MeToo" liikumisel ennast mõjutada. Oma tumbleri kontol selgitab ta laiemalt lahti laulust välja võetud väljendeid:

"Kuule, mis selles joogis on" oli selajal levinud nali, mille mõte oli, et joogis ei ole praktiliselt midagi, isegi alkoholi eriti mitte.

Laulus on mitu väljendit, milles naisterahvas tunneb muret, mida ühiskond ja naabrid arvavad tema pikale veninud külastusest. Endine õpetaja selgitab, et 1940. aastal ei "head tüdrukud" ei viibinud meeste juures hiliste õhtutundideni. "Mis selles joogis on?" on naise vabandus enda või mehe ees, kus näitlikult süüdistab jooki enda soovis sinna jääda.

Laul kõlab loogiliselt ühiskonnas, kus naine peab keelduma igast mehe nõuandest, olenemata sellest, kas ta sellega päri on või mitte. Seetõttu peab naine mehele vastu vaidlema, isegi kui ta tegelikult jääda tahab. Oma hilisemate selgituste vähendamiseks vaidleb ta mehele vastu, kuid kasutab lauseid, mida võib mitmeti tõlgendada "Ma peaks ütlema ei, ei, ei..." ja "Vähemalt ma saan öelda, et ma proovisin".

Õpetaja võtab oma postituse kokku selgitusega, et tegelikult ei ole laul seksistlik, vaid väljendab naise püüdeid hakata vastu patriarhaalsele ühiskonnale, mistõttu võib seda lugeda teatud mõttes isegi feministlikuks.

Loost on olemas ka eestikeelne versioon