"Olin täiesti šokeeritud, et see Briti väljaanne oli valelikult publitseerinud, et võtsin Robbie Williamsilt ravi eest tasuks 30 000 naela," teatas dr. Oolo isikikult publikule. "Ma ei ole kunagi nii naeruväärset summat kelleltki küsinud!" Mees jätkas: "See on täiesti vale, naeruväärne ja totaalne väljamõeldis!"

Kuulsuste ravimise poolest tuntud staaritohter Oolo leiab, et valeinfot sisaldavad artiklid kahjustavad tõsiselt tema mainet ning nõudis tungivalt, et avaldaksime tema seisukoha, milleks on: "Ma ei ole kunagi mitte kellegagi arutanud summat, mille Robbie Williamsile osutatud teenuste eest küsisin. Punkt!"

"Tõsi on, et summa, mille teie ja Briti leht avalikustasite, on üle mõistuse ja naeruväärne. Minu tasud ei küündi kaugeltki nende summadeni ja jäävad piiridesse, mida on mõistlik maksta kogenud kiropraktika-spetsialistile, kes tuleb ise kohale. Kuigi mul ei ole lubatud avalikustada arve suurust, mis ma Williamsile esitasin, siis isegi kui see avalikuks tuleks, ei šokeeriks see kedagi," kinnitas ta.

Ka Publiku mõne aja eest saadetud küsimusele, mis teenus superstaarile maksma läks, ei tulnud dr. Oololt vastust.