“You wanted the best. You got the best. The hottest band in the world!” — nende sõnadega algab legendaarse rokkansambli iga
show
ning neid sõnu ootasid KISSi fännid Euroopas pea kümme aastat.

Ja nüüd, mil KISS tähistab oma 35 tegevusaastat, läheb bänd uuele maailmaturneele “KISS Alive/35”.

Suurejoonelise tuuri raames esineb KISS esimest korda ka Riias — 22. mail Arena Rigal. Läti kontsert saab olema bändi ainus show Baltikumis.

KISSi peetakse bändiks, kes tõi muusikamaailma sisse mõiste “staadioni rokk”. Olles omamoodi soundtrack tervele põlvkonnale, hiilgab KISS oma grandioossete showdega. Originaalsed näomaalingud, eredad kostüümid, võimsad valgus- ja pürotehnilised efektid — need on ansambli show lahutamatud elemendid.

Inglise ajalehe Daily Mirror andmetel tellis KISS eelseisva Euroopa turnee tarvis firmalt Le Maitre suure hulga pürotehnikat. Väljaande sõnul pole bänd sellist meeletut hulka eriefekte kunagi varem oma kontsertidel kasutanud.

“KISS Alive/35” on võimalus saada edukaimaks Euroopa turneeks bändi 35-aastase ajaloo jooksul. Pileteid kontsertidele müüakse läbi välgukiirusel. Nii müüdi 35 tuhat piletit Stockholmi kontserdile läbi kõigest 20 minutiga ja mõlemad KISSi Helsingi esinemised müüdi läbi vähem kui 10 minutiga.

“Oleme uhked selle üle, et elame ajal, mil luuakse legend. Oleme alati valmis võimalusest kinni haarama, et lisada see hetk legendile nimega KISS. Oleme KISSile truud hingepõhjani ning sel suvel me seda ka tõestame,” räägivad bändi liikmed. “Lubame kinkida suurele Euroopa KISSi fännide armeele vapustava lavashow, mille poolest meid kogu maailmas tuntakse. See saab olema “The Greatest Rock’n’Roll Show On Earth”!”.

“KISS Alive/35” tuuri kontsertidel mängivad Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer, Eric Singer parimaid lugusid hiigelsuurest KISSi repertuaarist, sealhulgas selliseid kuulsaid hitte nagu “Rock’n’Roll All Night”, “Shout It Out Loud” ja “Detroit Rock City” . Muusikute sõnul ootab fänne ka hulgaliselt üllatusi. Peale selle lubab KISS, kes on väljaandnud rohkem kui 20 stuudioalbumit ja müünud 85 miljonit plaati, esitada juba rock’n’rolli klassikaks saanud lugusid, mida bänd enda kontsertidel muidu väga harva mängib.

Piletid KISSi Riia kontserdile tulevad müügile üheaegselt Eestis, Lätis ja Leedus esmaspäeval, 31. märtsil kell 10. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.