Just sellist vahvat uudist kuulutas kontserdikorraldaja, kelle kinnitusel käis härra lisaks ka Swissôteli spetsiaalselt reserveeritud imelise Tallinna-vaatega katuseterrassil salvestamas intervjuud, mida näeb juba sügisel. Selle käigus klõpsati ka tore foto intervjuud teostanud ERRi elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandiga, kes soostus Kroonikale antud kommentaaris vestluse teemadelt veidi saladuskatet kergitama.

“Intervjuus tuli juttu kõigest!” kinnitas Karmel rõõmsalt, lisades juurde, et tegu on kindlasti tema karjääri ühe erakordsema intervjuuga ning ta on sellise erinevate sobivate juhuste kokkulangevuse üle äärmiselt rõõmus. “Plácido on tohutu jalgpalli fänn ja kuigi kahjuks Real Madrid kaotas, siis ta ütles, et ega elus saagi alati võita. Jalgpallil on tema elus muide ka väga tähtis koht, sest kuulsad kolm tenorit tegid oma esimese ülisuure kontserdi justnimelt jalgpalli MMil Roomas,” rääkis Karmel. “Väga soe ja elutark inimene — ta räägib kõigest lahkelt, hästi ja vaimukalt. Mõne inimesega lihtsalt tekib kohe side. Nii suure staari kohta erakordselt lihtne inimene,” lisas ta lõpetuseks.

Muusikakriitikud ja ooperisõbrad kutsuvad Plácido Domingot ooperikuningaks ja kaasaja suurimaks ooperiartistiks. Ta on oma karjääri jooksul laulnud 149 erinevat rolli, mida on rohkem kui ühelgi teisel suurel lauljal muusikaajaloos. Domingo arvel on ligi neli tuhat esinemist, sealhulgas kõigis juhtivates ooperiteatrites alates Milano La Scalast kuni Baieri Riigiooperini Münchenis, esinedes nii itaalia, prantsuse, saksa, hispaania, inglise kui ka vene keeles.