Peakorraldaja Hardi Loog lausus, et sündmuse toomisega Baltikumi soovitakse pakkuda täiesti enneolematut festivalikogemust ka siinse regiooni publikule. "Soomes toimuvale Weekend Festivalile on igal aastal leidnud tee järjest rohkem ja rohkem külastajad Baltikumist ning suure nõudluse tõttu oli loogiline samm tuua festival siinsele publikule ligemale. Soomes on festival igal aastal väljamüüdud nädalaid enne ning Weekend Festival Baltic ootab ka Pärnusse kümneid tuhandeid tantsumuusikahuvilisi nii Eestist, Lätist, Leedust kui ka Soomest," lausus Loog. "Pärnu valiti mitmete võimalike kohtade vahel peamiselt sellepärast, et oleks võimalik ühendada Baltikumi tantsu- ja popmuusika sõpradele ranna- ja linnafestival, luues seeläbi täesti uus ja omanäoline festivalimudel, mida siin regioonis enne pole olnud."

Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ning erinevaid atraktsioone festivalialal, lisaks ei puudu välisündmusele omased telklaagrid. Esimesed esinejad avalikustatakse 16. märtsil.

Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on juba alanud SELLEL aadressil. Eelregistreerimine tagab, et on võimalik osta festivalipass soodushinnaga alates 59 EUR (norm 69 EUR). Festivalipiletite avalik müük algab 7. aprillil.

Vaata teaserit! Räige andmine.