Lavale astub professionaalne laulja, muusik ja 30-aastase kogemusega koreograaf, Michael Jacksoni parim jäljendaja Euroopas – Sascha Pazdera. Pazdera on oma karjääri jooksul esinenud Hispaania kuninglikule perekonnale ja osalenud ajaloo esimesel ballil, mis pühendati Romanovite keiserlikule perekonnale Saksamaal.

Sascha Pazdera nominatsioonid:

  • 1998 – aasta briljant
  • 2007 – aasta artist
  • 2009 – rahvusvaheline auhind parima show eest
  • 2012 – aasta artist. Michael Jacksoni parim teisik Euroopas
  • 2017 – aasta artist

Spetsiaalselt Tallinna etenduse jaoks lavastas liikumise Suure Michaeli parim koreograaf, viie MTV Video Music Awardi omanik LaVelle Smith jr, kes töötas koos Jacksoniga üle 15 aasta.

Elavas esituses laulud, muusika suurepäraselt seitsmeliikmeliselt bändilt ning austusetenduse „Remember The Time“ professionaalne tantsukollektiiv, kes suudab elustada Michael Jacksoni kordumatu koreograafia – seda kõike näeb peagi Tallinnas.

Artistide truppi kuulub 19 inimest Saksamaalt, Bulgaariast, Ukrainast ja Inglismaalt. Muusikalise kujunduse on loonud noor ja andekas DJ Londonist. Esineb vokaalgrupp Beck Saksa show´st „Hääl“. Unikaalselt on ühendatud Michael Jacksoni kordumatu muusika ja õhuakrobaatide elegantsed numbrid.

Etendusel kõlavad maailmakuulsad hitid „Remember The Time”, „Black Or White", „Smooth Criminal”, „Beat It”, „Billie Jean", „Earth Song” ning paljud teised Jacksoni säravad ja armastatud laulud.

Vaid üks kontsert Eestis!
9. novembril Noredea Kontserdimajas

Piletid ja lisainfo: Piletlevi

Jaga
Kommentaarid