Pop-up kontserdid ja tasuta nänni

Päev algab veebirakenduse Voog kontoris Raekoja platsil, kus oma esimese avaliku etteaste Tartus teeb endise Tenfold Rabbiti esiliini-mehe Andres Kõpperi uus mahedalt tiksuv elektrooniline sooloprojekt NOËP. Pärast südapäeva alustatakse Junk Rioti punkdisko biidi saatel lõunapausi mobiili- ja veebitarkvara arendaja Mooncascade’i sisehoovis Laial tänaval, kus saab nautida tõelist tänavatoitude gurmeed Meat Marketi pop-up kohvikult ning kuuma supersuppi kohviku Krempel menüüst. Samas aset leidval spreiprinter häppeningil on võimalik jälgida, kuidas ürituse alguses tehtud ühine selfie sündmuse jooksul sprei-seinamaalinguna realiseerub.

Pärastlõunal esineb Aparaaditehase loomelinnakus elektoonilis-akustiline duo Tronden ning mobiilirakenduste arendaja Mobi Lab kontoris tagab sobivalt ulmelise heliriba „rämps-funk“ duo Machineries of Joy. Õhtu hakul esineb uue ajastu suhtlus-keskkonna Contriber loodud IT-keskuses Raekoja platsil üleilma muusikapressi lemmikust Nigeeria päritolu Soome räppar-produtsent Noah Kin.

Kell kuus õhtul saavad kõik huvilised osaleda Contriber Labs’is asuvas Garage48 HUB’is MobileMonday Estonia kureeritud muusika ja tehnoloogia alasel eriüritusel, mis jaguneb kaheks peamiseks jututeemaks. Tartu aktiivsete start-up firmade juhid arutlevad Tartu tuleviku üle ning muusika- ja tehnoloogiabrändide tutvustamist laiemale publikule lahkavad Tallinn Music Weeki juht Helen Sildna, küttefolgi bändi Trad. Attack! liige Sandra Sillamaa, Mooncascade’i kaasasutaja Priit Salumaa ja firma Voog juht Tõnu Runnel.

Ajakava:

Reede, 27.november
9.00 - 11.00 OpenCoffee @ Voog (Raekoja 1), NOËP
12.30 - 14.30 Mooncascade Music Lunch (Lai tn 11), Junk Riot + DJ.
14.30 - 15.30 Aparaaditehas Live (Kastani 42), Tronden
16.00 - 17.00 Mobi Lab Music Friday (Akadeemia 3), Machineries of Joy
17.00 - 18.00 Contriber Labs Afternoon Live (Raekoja plats 16), Noah Kin
18:00 Contriber Labs / Garage48 HUB

Õhtud Genklubis

Mõlemal õhtul kogunevad muusika- ja tehnoloogiahuvilised Genklubisse. Välisartiste on tänavusel TMN festivalil kaks — üle Euroopa publiku- ja kriitikamenu nautiv Vene postpunk-grupp Motorama ning oma ekstsentrilise soundiga rahvusvahelist tähelepanu noppinud Nigeeria päritolu Soome räppar-produtsent Noah Kin. Eesti muusikat esindavad Andres Kõpperi elektrooniline sooloprojekt NOËP, hiphopi grand old meeste Genka ja Paul Oja tandem, massiivseid helimüüre laduv Shelton San, psühhedeelse kõlaga Holy Motors, elektro-akustiline ühendus Tronden, Badass Yuki kitarristi Paul Silla ühemehe-müra projekt Tahm, „rämps-funk“ duo Machineries of Joy ja räpplüürik San Hani.

Tartu muusikanädala tehnoloogiapäeva eesmärgiks on omavahel kokku viia tehnoloogia- ja muusikavallas tegutsejad, olgu need siis ühe või teise valdkonna tänased või tulevased visionäärid, managerid, investorid või tarbijad.

Tartu muusikanädala esinejate info ja jooksvalt uueneva sündmuste kava leiab SIIT. Üritus Facebooki leht asub SIIN. Piletid ühtustele kontsertidele Genklubis on müügil Piletilevis. Pop-up sündmused on kõigile huvilistele tasuta.