Sünnipäevalapsega on koos lavale tulemas alati võluv Siiri Sisask ja viimaste aegade karismaatilisem meesartist Mikk Tammepõld. Kontserdi erikülalisena astub lavale Flight Five koosseisus Paavo Piiparinen, Mart Jürisalu, Margus Minn, Jaak Vasar ja Andres Oja.

Nagu Kolumbus Krisi sünnipäevakontsertidele tavaks, toimub ka Trummilahing vol. 7. Oma oskusi näitavad seekord Villu Viirsalu (Sõpruse Puiestee), Anneli Kadakas (Vennaskond), Henry „Suss” Hinno (Shanon, Thrashless) Rein Joasooo (Singer Vinger) ja Jaanus Salm (The Sun).

Ansambli bassimees Jaanus Raudkats lausus, et Kolumbus Kris on heas vormis ja annab kahtlemata suurepärase kontserdi. "Kontserdi käigus tulevad ettekandele uued ja vanad hitid," muheles Raudkats. "Lisaks on plaanis mitmeid üllatusi, näiteks koos Siiri Sisaskiga tuleb esiettekandele täiesti uus lugu."

Kolumbus Kris sai alguse 1987. aastal koosseisus Rein Joasoo (trummid), Aivar Oja (kitarr), Jaanus Raudkats (bass), Avo Ulvik (klahvpillid) ja Urmas Vare (laul). Bänd oli küll uus, kuid mängijad ei olnud enam päris rohelised, kõigil oli seljataga juba vähemalt 10 aastat muusikukarjääri.

5. aprillil avatakse uksed Rock Cafesse kell 21.00. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti, rokirestoranis Rockstop (Madara 14/Tulika põik 3, Tallinn) ja plaadipoes Rock Road (Endla 38, Tallinn).