Miljardid on Eesti tippmuusikutest koosnev bänd, mis sai alguse Marten Kuninga teise sooloalbumi “Praktiline Mees” salvestusel. Miljardite muusikastiili võib iseloomustada, kui tugeva eneseirooniaga (eso)rock. Bändi koosseisu kuuluvad Marten Kuningas, Kristjan Kallas, Peedu Kass ja Raul Ojamaa.

Miljardeid manageerib Toomas Olljum, kes seisab ka selliste aristide taga nagu Ewert and The Two Dragons, Iiris jt.

“Kui Toomas mulle “Olendite” demo saatis, kuulasin ma seda neli korda järjest ja veensin end pöördumatult, et selle bändi me kohe kindlasti sign`ime. Õnneks ei olnud seda ideed raske ka teistele Universali inimestele maha müüa- piisas loo ettemängimisest… Olen Marteni ja teiste Miljardite liikmetega varasemalt kokku puutunud ja tean milleks neil potensiaali on.” — Margus Varusk, Universal Music Baltics.

„Lugu “Olendid” räägib mõistuse, tunnete, ihade, soovide ja vajaduste lakkamatust omavahelisest kemplemisest. Kord üks varjutab üht, teine teist ja vastupidi. Ikka see vana hea tasakaalu otsimine. Klassikaline juhtum,“ kirjeldab tulevast singlit Miljardite trummar Kristjan Kallas.

“See laul on inimese hiilgusest ja valust. Mõnikord on nukker näha inimest ennast ja oma ümbrust hävitamas. “Olendid” tuletab meelde, et see on ainult mäng, ja et kõik on tegelikult OKEI, sest kusagil eksisteerib tasand, kus kõik lihtsalt on — ilma võitluse ja kannatuseta, vaba ja mänglevana.” Marten Kuningas, Miljardite solist.

Bändi basskitarrist Peedu Kass plaadilepingust: „Olen meeldivalt elevil, et saame Universaliga koostööd teha! Näen siin võimalust, kus oma ala professionaalid ühendavad jõud, et liikuda suuremate eesmärkide suunas. Miljarditel on sahtlid täis uut ja intrigeerivat loomingut, mis kõik ootavad inimeste ette jõudmist. Koostöös Universaliga ei jää see kellegile märkamatuks.“

„Olen õnnelik ja lootusrikas, saame sealsete inimestega hästi läbi ja usun, et kui meie häid lugusid suudame teha, aitavad nemad me muusikat ka nutikalt inimesteni tuua,“ lisas Miljardite kitarrist Raul Ojamaa.