"Eile oli Splitis taas väga palav päev, mis lõppes aga üsna tuulise õhtuga. Ultra Europe väravad avati taas kell 17:00. Ise läksin kohale kaks tundi hiljem ja siis oli olukord küll veel üsna vaikne," kirjutab Kristjan.

"Pealaval olid kõige tähtsamateks esinejateks ka Eestis esinenud Armin Van Buuren, Steve Aoki ja David Guetta. Mulle jätsid aga pealava artistidest kõige sümpaatsema mulje Rootsi superstaar Steve Angello ja augustis Weekend Festivalil üles astuv USA duo GTA."

"Tegelikult oli minu ja väga paljude teiste festivalikülastajate jaoks kirsiks tordil eile hoopis technomuusika laval Resistance esinenud Carl Cox. 29. juulil oma 55. sünnipäeva tähistav technomaailma kuningas mängis kolme tunni pikkuse seti, mis on selle festivali pikim. Hoolimata väärikast east on vanameister suurepärases vormis ja sai publiku kätte esimestest taktidest alates. Selle lava esine oli ka eilsel festivalil vaieldamatult kõige tihedamini rahvaga täidetud koht," vahendab Eesti DJ muljeid.

Täna algas Ultra Europe kolmas päev, mis toob lavale muu hulgas ka sellised staarid nagu Sasha, John Digweed, Seth Troxler, Showtek, Nicky Romero, Hardwell, Afrojack ja Martin Garrix.