"Mina kahetsen, et täna sellele üritusele tulin. Ausalt öeldes oli see halvim Dagö esinemine (isegi halvim esinemine/kontsert üleüldse), kus ma käinud olen. Inimlikust aspektist ma mõistan, et Lauril ei olnud kerge, kuid selle asja oleks võinud lahendada hoopis teisiti: näiteks jätta kontsert üldse ära ja piletiraha tagasi maksta. Bänd tegi endale täna väga häbi ja ülimalt piinlik ja kurb oli kogu seda janti vaadata," kirjutab Karin sündmuse Facebooki-lehel kontserdi järgselt, väljendades rahulolematust. Luke mõiski tõdeb sealsamas, et kontsert "oli nagu ta oli."

Ent pigem on Saatpalu ning Dagö austajate süda täis kaastunnet ja nii mõnigi tänab lehel meest ja bändi siiruse eest, avaldades mõistmist, et elus ikka juhtub ning tänulikkust, et külastajaid muusikast ilma ei jäetud:

Külastaja Kertu tõdeb: "Lauri on oma muusikaga rasketel hetkedel mulle toeks olnud, nüüd oli meie kord talle toeks olla! Emotsioon jäi väga eriline ja võimas, kuigi me nägime seekord inimest mitte artisti. 💓"

Liis kirjeldab oma emotsioone: "Soe suveõhtu. Imeilus pàikseloojang. Mõnus seltskond. Muusika. Elu juhtub! Järgmine kord kindlasti uuesti. Aitäh, et vähemalt meid ilma ei jätnud!"

"Ilus oli kogeda ja näha seda võitlust artistil iseendaga.. Aitäh siiruse eest ja hea audentse kontsertielamuse eest teisel poolel! Lahkusime hea tundega." räägib kolmas emotsionaalselt muusikaetteastelt saabunu.

Kolmas aga kirjeldab pikalt teda vallanud tundeid: "Käisime täna Dagö kontserdil. Lauri oli tõesti alguses liimist lahti, aga see selleks. Täna ma aga kogesin midagi tõeliselt võimast. Ma sain aru mida tähendab sõprus, mida tähendab tiimitöö ja mis kõige olulisem, mida tähendab teineteise toetus. Tegemist ei olnud tavalise konsertiga, kus Lauri enda häälega peadpööritavaid helisi kuuldavale toob.

Usun, et täna kogesid kõik inimesed midagi. Inimesed, kes varem lahkusid ja halbu kommentaare postitavad, kogesid seda, kui kuradi reetlikud ja õelad nad on.

Inimesed, kes jäid, kogesid ühtust, mõistmist ja toetust.

Poisid tegid väga võimsa esituse, külm jutt jookseb endiselt mööda selga.

Lauri, sul on midagi kadestamis väärset, sind ümbritsevad head inimesed.

Oleme kindlast järgmine kord ka platsis. Aitäh, Dagö!"