Järgmisel nädalavahetusel toimuma pidanud Ewert and The Two Dragons’i välja müüdud kontserdid lükkuvad märtsi kuna bändi solist Ewert Sundja haigestus. “Mul on küll väga kahju, kuid järgmisel nädalalõpul ei suudaks ma endast laval veel 100% anda. Seetõttu võtsime vastu raske otsuse liigutada Tartu kontserdid märtsi algusesse – et ei kannataks ei kontsertide kvaliteet ega minu tervis,” sõnab Ewert.

Märtsi alguse kontsertidel kehtivad kõik seni ostetud piletid (6. märtsil 11ndaks jaanuariks ostetud piletid ja 7. märtsil 12ndaks jaanuariks ostetud piletid). Piletilevi ostab piletid tagasi kõigilt, kellele uued kuupäevad ei sobi.

Album “Hands Around the Moon” on saanud palju positiivset vastukaja nii fännidelt kui ka kohalikelt muusikakriitikutelt. Siim Nestor väitis Eesti Ekspressis, et “Ewert and The Two Dragons” on avaldanud karjääri parima plaadi” ning Andrei Liimets kirjeldab ERRi kultuuriportaalis, kuidas “koos "Hands Around the Mooni" muusikas oleva rahuga voogab kaasa mingi soe ja hea tunne. Eesti kultuuriruum on sel jõulukuul eriti armuline – vaatad "Eia jõule Tondikakul", kuulad Ewert and the Two Dragonsi uut plaati peale ja mõtled, et elu on päris ilus.”

Ewert and The Two Dragons esitleb uut albumit seitsme kontserdiga kodumaal:

17.01 – Kultuurikatel, Tallinn
1.02 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu
2.02 – Rakvere Teater
15.02 – Võru Kannel
16.02 – Viljandi Lennukitehas
06.03 – ERMi blackbox, Tartu
07.03 – ERMi blackbox, Tartu (lisakontsert)