DMX ja tema tiim vabandab fännide ees. DMX kahjustas tugevalt oma keelt, esimest korda 17. juunil Viini esinemisel ning jaanipäeva paiku tuli haav taas lahti. Arstid määrasid lauljale seepeale kolmenädalise tuuripausi. Siiski ei ole DMXi tervis tuuri jätkamiseks tänaseks taastunud.

Peale Eesti on ära jäätud kontserdid Šveitsis, Slovakkias ja Lätis. Kõik Tallinna showle ostetud piletid kehtivad 16. oktoobril Arena 3mes toimuval kontserdil.

DMX on maailma hip-hopi üks edukamaid staare. Eelmise kümnendi ajal viis järjestikust Billboard nuber üks albumeid välja andnud DMX on Eestis enim tuntud oma suurhittide “Party Up”, “Ruff Riders Anthem” ja “X Con Giv It To Ya” järgi. DMX on praeguseks müünud üle 30 miljoni albumi, mis positsioneerib laulja hip-hop läbimüügi arvude järgi tippartistide sekka.

DMX, ehk Earl Simmons alustas oma karjääri 1988. aastal koos teiste hip-hopi praeguseks kuulsate nimedega nagu Jay-Z, Ja Rule ning LL Cool J-ga. Läbilöögialbumiks kujunes 1999. aasta “…And Then There Was X” plaat, millelt pärit “Party Up” kujunes hip-hopi suurhitiks kogu maailmas.