Lauljanna Pille Rand sõnab, et loo sõnum, otsimine ja mitteleidmine, on talle väga tuttav teema: “Eks ma olen ka ringi jooksnud ja kõike igalt poolt taga ajanud ning siiani teen seda. Kuid vahel, liiga harva küll, tabab mind selgushetk - tegelikult polegi vaja kõike mujalt taga otsida, piisab, kui paigal ringi vaadata ja mõista – kõik, mida vajan, lähedased ning rahulolu sellega, mida teen, on tegelikult siin ja praegu olemas.”

Loo sõnade ja muusika autor Tarvo Valm sõnab, et kuna ajad on ärevad ning see tekitab hirmu ja ebakindlust, siis selle looga tahab ta innustada inimesi hoolima oma lähedastest ja naabritest. “Me ju ise kujundame enda maailma - teeme siis sellest ühe ilusa koha. Meie tähelepanu on suunatud tundmatusse tulevikku või vaatame liialt palju selja taha - kõige olulisem on tegelikult ikka olevik, millest sünnivadki minevik ja tulevik. Elagem täna, nüüd ja kohe, nagu lugugi ütleb “Siin ja praegu”."

Ansambel Pärli saab live’is kuulda juba 11. oktoobril, mil nad astuvad üles Rock Café 10. sünnipäeva pidustuste 2. päeval koos ansamblitega Singer Vinger ning The Tuberkoloited ning 18. oktoobril rokiklubis Tapper varalahkunud Revo Jõgisalule pühendatud ja melanoomi teavitustööle tulusid koguval kontsertõhtul FoRevo.

Pärli tegemistega saab kursis olla Facebooki-lehel: www.facebook.com/ParlBand