Loo autor Martin Saaremägi kommenteerib pala järgmiselt: "Iga paari aasta tagant külvatakse lihtsad inimesed üle suurte lubadustega. Suur osa sellest katteta jutust lubab ühestküljest kodukoha arengut, teisalt piiramatuid võimalusi linnades. Selge on see, et väiksemate asulate tühjaks jäämine on tänase Eesti suur probleem ning "otsustajad" on kogunenud peamiselt sinna kus on tasuta bussisõit ja televisioon"".

"Seitsmeliikmeline band ise on ka väga kirju taustaga olles tulnud jumalale lähemale pealinna elama nii Rõugest, Olustverest, Häädemeestelt kui ka Harju- ja Võrumaalt. Eks igalühel meist on oma kogemus "hüüdjaks hääleks" olemisega kus asjad ei kipugi lahenema," lisab bändi üks solistidest Rait Sohkin.

"Jumal elab pealinnas" on nimilugu novembris ilmuvalt ansambli esimeselt minialbumilt kus peal on ka raadiote ja kuulajate poolt hästi vastu võetud lood "Allpool jõge" ja "Peatumatu". Minialbumi esitluskontserdid toimuvad 9. novembril Tartus Püssirohukeldris, 10. novembril Tallinnas Kivi Paber Käärid, 11. novembril Pärnus Aleksandri pubis.

Revals on 2017. aasta kevadel alustanud rockbänd, mille juured on sügaval kantris, bluusis ja folgis.