“Anna teed” on Ödede värskeim singel juba 6. novembril ilmuvalt täispikalt albumilt "ÖED".

Kui eelmine singel “Mul on suva” valmis koostöös Ewert Sundjaga, siis seekord on Öed ehk Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand kaasanud Reketi. Uus ühine lugu on ka märgiline, sest just Reket astub erikülalisena üles 16. novembril Erinevate Tubade Klubis, kus Öed annavad debüütalbumi esitluskontserdi.

"Anna teed" kirjeldab kõikehõlmavat armumist, mis teeb silme eest mustaks ja paneb eriti just öö hakul tegema hullumeelsusi, mida tuleb aeg-ajalt hiljem reaalsusega sobitama hakata. Loo sõnu on aidanud seada Tuuli Velling ning loo produtsendiks on Bert Prikenfeld. Video on valminud koostöös režisööri Sander Allikmäe ja Mart Varesega.

"Lugu on kantud kuumadest emotsioonidest ja kirsiks tordil meie lemmik kutt Reket, kelle räpiriim pani algusest peale muigama. Mind haaras kohe meeletu soov see riim ise selgeks öppida. Laagna, everyday!” kirjeldab Tuuli Rand.

“Jah, Reketi osa kuulasime pärast salvestust kogu aeg üle ja üle. Video tegemisel olid Mart ja Sander aka Mart Sander aka Boy Band Films super tiim, kellega läks võte väga ladusat ja kiirelt. Nali oli kogu aeg kaasas, nii et lausa raske oli seda tösist nägu kaadris hoida,” lisab Kristel Aaslaid.