Martin, kes on tuntud eelkõige ansambel Smilersi virtuoosse kitarristina, on muuhulgas ka osav laulukirjutaja, produtsent ning laulja. “Olen aastaid mõtteid kogunud ning sodinud täis tuhandeid A4 pabereid. Nüüd lõpuks tundus õige hetk need ideed vormistada. Viimase tõuke avanemiseks andis eelmise aasta Kanada reis – elasin seal metsas, eemal tsivilisatsioonist ja mugavusest. Taustaks vaid looduse hääled ja enda mõtted. Pead pesin vanaks läinud nõudepesuvahendiga – lõpuks olid juuksed juba nii mittekammitavad, et lõikasin need üldse ära. Kogu see ehedus ja naturaalsus mõjus vabastavalt, leidsin endas igasugu uusi ja huvitavaid tahke ning julguse end lõpuni väljendada“, räägib muusik, kes vabadel hetkedel maalib, fotografeerib ning joonistab inimeste kehadele meistriteoseid.

„Olen muusikaga üles kasvanud, seda tohutul hulgal sisse imanud ning endast välja lasknud – nüüd hakkavad need aastad ja kilomeetrid ära tasuma, mosaiikpilt hakkab kuju võtma. Olen kogenud päevi, mis olid täis koledust, meeleheidet, piinavat depressiooni ning läbi mille ma jõudsin jälle tagasi positiivsete emotsioonideni, õnne ja rõõmutundeni. Harlots and Daggers annabki oma muusikaga edasi kõike seda kogetut ning loodetavasti rohkemgi veel!”, selgitab kitarrist.

Bändi esimene singel kannab nime “Fever Dream”, mis annab suurepäraselt edasi bändi ninamehe emotsioonide virr-varri ning läbitud teed, mis viis Harlots and Daggersi loomiseni.

Sügis toob Harlots and Daggersile esimesed debüütkontserdid ning kindlasti on oodata ka koosseisu esimest kauamängivat.

´