Mini-albumi esimese singli "Aga siis" autor on Sten Šeripov ning lugu on alates tänasest eksklusiivselt Spotifyst kuulatav. "Uus singel on ikka väga-väga hea minu arvates! Olen ülimalt rahul, et sain Steni ja Vaikoga oma esimese mini-albumi teha. Salvestusperiood oli rahulik ja äärmiselt huvitav," räägib Jüri. "Kohati on uskumatu mõelda, et ilmub plaat, kus saab kuulata minu häält, ja laule, mis on kirjutatud selliste kõvade meeste poolt. Muidugi ka see, et ilmub pisike raamat, kus räägin lähemalt endast. Üpris isiklik asi tuleb ja mina olen super-rahul."

Mini-album sisaldab nelja uut lugu ning valmib koostöös Vaiko Epliku ja Sten Šeripoviga. Plaadilt leiab ka Spotify's Eesti rekordi püstitanud superstaarisaate võidusingli "Torm". Mini-albumiga kaasnevast fänniraamatust saab lugeda lavatagusest elust, Jüri tegemistest, ambitsioonidest ning sellest, mis noort lauljat inspireerib. 28-leheküljelisest raamatust leiab seni avaldamata pildimaterjali ning sõna võtavad ka muusikud, sõbrad ja fännid.

Pühapäeval, 29. novembril toimub Kohvikus Sinilind esitluskontsert. Jüri astub esimest korda suurele lavale koos enda äsja kokku tulnud bändiga, mille liikmeteks Joonas-Mattias Sarapuu, Siim Avango, Pent Järve ja Hans kurvits.

26. novembril kell 18 saab aga Solaris Keskuse Apollos kuulda uusi lugusid akustilises võtmes ning toimub ka autogrammisessioon.

Jüri Pootsmanni mini-album koos fänniraamatuga on saadaval vaid Apollo poodides üle Eesti. Ette tellides saab raamatu ja plaadi Jüri autogrammiga. Tellida on võimalik juba nüüd Apollo veebilehelt.